Se tuttu ja kotimainen katsastusasema

Laadukkaat katsastuspalvelut Suolahdessa

Katsastukset autoista ja mopoista perävaunuihin

Veikon Katsastus on kattavasti palveleva ja asiantunteva katsastusasema, joka tarjoaa monipuoliset katsastuspalvelut Suolahdessa. Meiltä onnistuvat kaikkien ajoneuvojen rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset sekä kevyen kaluston määräaikais- ja erikoiskatsastukset. Raskaan kaluston katsastuksissa ole yhteydessä Jyväskylän toimipisteeseemme!

Meillä auton katsastaminen sujuu aina mukavasti ja mutkattomasti − kuitenkin vankalla osaamisella ja alan kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika katsastukseen saman tien! Katsastuspalvelu toimii myös ilman ajanvarausta, toki silloin pieni odottelu on mahdollista.

Katsastusaseman palvelut

määräaikaiskatsastukset muutoskatsastukset päästömittaukset  jälkitarkastukset rekisteröintikatsastukset omistajanvaihdokset

  • määräaikaiskatsastukset
  • muutoskatsastukset
  • päästömittaukset 
  • jälkitarkastukset
  • rekisteröintikatsastukset
  • omistajanvaihdokset

Rekisteripalvelut
suljettu:

  • 18.7 - 19.7
  • 29.7 - 31.7
  • 5.8 - 9.8 

Katsastusasemamme työntekijät ovat kokeneita, taitavia ja huolellisia ammattilaisia. Palvelemme sinua rennosti, mutta asiantuntevasti kaikissa katsastukseen liittyvissä tarpeissasi.

Milloin on määräaikaiskatsastuksen aika?

20.5.2018 eteenpäin ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän tai rekisteritunnuksen mukaan. Myös aikavälit harvenivat; Uusien säännösten tultua voimaan yksityiskäytössä olevat henkilö- ja pakettiautot sekä raskaat nelipyörät on katsastettava ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja sen jälkeen joka toinen vuosi. Kymmenvuotiaasta  eteenpäin ajoneuvot on katsastettava vuosittain. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana.

Voit tarkistaa katsastusajankohdan rekisteröintitodistuksesta, Trafin verkkopalvelusta tai katsatustodistuksesta. Uusia katsastusaikavälejä aletaan noudattaa, kun auto katsastetaan ensimmäisen kerran uusien säännösten voimassaoloaikana. Lisätietoa saat Trafin sivuilta tai kysymällä meiltä neuvoa.

Varaa katsastusaika kätevästi netistä – katsastus myös ilman ajanvarausta

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti ja joustavasti. Siksi käytössämme on helppokäyttöinen ja nopea nettiajanvaraus. Kun klikkaat itsesi Ajanvaraus-sivulle, pääset siitä ajanvarauspalveluumme. Palvelemme toki myös ilman ajanvarausta. Veikon Katsastus tarjoaa hyvät ja edulliset katsastuspalvelut Suolahdessa − tervetuloa!

Nettiajanvaraukseen