Laadukkaat katsastuspalvelut Suolahdessa

Katsastukset autoista ja mopoista perävaunuihin

Veikon Katsastus on kattavasti palveleva ja asiantunteva katsastusasema, joka tarjoaa monipuoliset katsastuspalvelut Suolahdessa. Meiltä onnistuvat kaikkien ajoneuvojen rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset sekä kevyen kaluston määräaikais- ja erikoiskatsastukset. Raskaan kaluston katsastuksissa ole yhteydessä Jyväskylän toimipisteeseemme!

Meillä auton katsastaminen sujuu aina mukavasti ja mutkattomasti − kuitenkin vankalla osaamisella ja alan kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika katsastukseen saman tien! Katsastuspalvelu toimii myös ilman ajanvarausta, toki silloin pieni odottelu on mahdollista.

Katsastusaseman palvelut

  • määräaikaiskatsastukset
  • muutoskatsastukset
  • päästömittaukset
  • jälkitarkastukset
  • rekisteröintikatsastukset
  • omistajanvaihdokset

Katsastusasemamme työntekijät ovat kokeneita, taitavia ja huolellisia ammattilaisia. Palvelemme sinua rennosti, mutta asiantuntevasti kaikissa katsastukseen liittyvissä tarpeissasi.

Milloin on määräaikaiskatsastuksen aika?

Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastus tulee tehdä pääsääntöisesti vuosittain. Katsastuksen ajankohta määräytyy joko ajoneuvon käyttöönottopäivän TAI rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan. Katsastusajankohta on helppo tarkistaa rekisteröintitodistuksesta, ja sen voi päätellä myös auton rekisteritunnuksesta. Lue lisää Trafin sivuilta tai kysy meiltä neuvoa!

Varaa katsastusaika kätevästi netistä – katsastus myös ilman ajanvarausta

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti ja joustavasti. Siksi käytössämme on helppokäyttöinen ja nopea nettiajanvaraus. Kun klikkaat itsesi Ajanvaraus-sivulle, pääset siitä ajanvarauspalveluumme. Palvelemme toki myös ilman ajanvarausta. Veikon Katsastus tarjoaa hyvät ja edulliset katsastuspalvelut Suolahdessa − tervetuloa!