Se tuttu ja kotimainen katsastusasema

Ammattitaitoiset katsastuspalvelut Jyväskylässä Vaajakoskentiellä

Veikon Katsastus on laajasti palveleva ammattitaitoinen katsastusasema, joka tarjoaa monipuoliset palvelut. Meiltä onnistuvat kaikkien ajoneuvojen rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset, kevyen kaluston määräaikaiskatsastukset ja erikoiskatsastukset. Meillä saat mukavaa ja mutkatonta katsastuspalvelua − kuitenkin vankalla osaamisella ja alan kokemuksella. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai varaa aika katsastukseen saman tien! Palvelemme myös ilman ajanvarausta, toki silloin pieni odottelu on mahdollista.

Katsastusaseman palvelut

  • määräaikaiskatsastukset
  • muutoskatsastukset
  • päästömittaukset 
  • jälkitarkastukset
  • rekisteröintikatsastukset
  • omistajanvaihdokset

Katsastushenkilökuntamme on kokenutta, ammattitaitoista ja huolellista väkeä. Palvelemme sinua rennosti, mutta asiantuntevasti kaikissa katsastusasioissa. Tutustu hinnastoomme.

Milloin määräaikaiskatsastukseen?

20.5.2018 eteenpäin ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän tai rekisteritunnuksen mukaan. Myös aikavälit harvenivat; Uusien säännösten tultua voimaan yksityiskäytössä olevat henkilö- ja pakettiautot sekä raskaat nelipyörät on katsastettava ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja sen jälkeen joka toinen vuosi. Kymmenvuotiaasta  eteenpäin ajoneuvot on katsastettava vuosittain. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana.

Voit tarkistaa katsastusajankohdan rekisteröintitodistuksesta, Trafin verkkopalvelusta tai katsatustodistuksesta. Uusia katsastusaikavälejä aletaan noudattaa, kun auto katsastetaan ensimmäisen kerran uusien säännösten voimassaoloaikana. Lisätietoa saat Trafin sivuilta tai kysymällä meiltä neuvoa.

Varaa katsastusaika helposti netistä − katsastus myös ilman ajanvarausta

Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti, käytössämme on kätevä ja nopea nettiajanvaraus. Klikkaa itsesi Ajanvaraus-sivulle, niin pääset eteenpäin ajanvarauspalveluun. Palvelemme myös ilman ajanvarausta. Veikon Katsastus tarjoaa hyvät ja edulliset katsastuspalvelut Jyväskylässä − tervetuloa!

Nettiajanvaraukseen