Ammattitaitoiset katsastuspalvelut Jyväskylässä

Katsastukset aina mopoista kuorma-autoihin

Veikon Katsastus on laajasti palveleva ammattitaitoinen katsastusasema, joka tarjoaa monipuoliset palvelut. Meiltä onnistuvat kaikkien ajoneuvojen rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset, kevyen kaluston määräaikais- ja erikoiskatsastukset sekä Jyväskylässä myös raskaan kaluston määräaikaiskatsastukset. Raskaan kaluston katsastuksissa käytämme Volvo Finland Ab:n tiloja Kuormaajantien toisella puolella. Meillä saat mukavaa ja mutkatonta katsastuspalvelua − kuitenkin vankalla osaamisella ja alan kokemuksella. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai varaa aika katsastukseen saman tien! Palvelemme myös ilman ajanvarausta, toki silloin pieni odottelu on mahdollista.

Katsastusaseman palvelut

  • määräaikaiskatsastukset
  • muutoskatsastukset
  • päästömittaukset
  • jälkitarkastukset
  • rekisteröintikatsastukset
  • omistajanvaihdokset

Katsastushenkilökuntamme on kokenutta, ammattitaitoista ja huolellista väkeä. Palvelemme sinua rennosti, mutta asiantuntevasti kaikissa katsastusasioissa. Tutustu hinnastoomme.

Milloin määräaikaiskatsastukseen?

Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastus on tehtävä pääsääntöisesti vuosittain, ja ajankohta määräytyy joko ajoneuvon käyttöönottopäivän mukaan TAI rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan. Voit tarkistaa katsastusajankohdan rekisteröintitodistuksesta tai päätellä sen auton rekisteritunnuksesta. Lisätietoa saat Trafin sivuilta tai kysymällä meiltä neuvoa.

Varaa katsastusaika helposti netistä − katsastus myös ilman ajanvarausta

Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti, käytössämme on kätevä ja nopea nettiajanvaraus. Klikkaa itsesi Ajanvaraus-sivulle, niin pääset eteenpäin ajanvarauspalveluun. Palvelemme myös ilman ajanvarausta. Veikon Katsastus tarjoaa hyvät ja edulliset katsastuspalvelut Jyväskylässä − tervetuloa!