Aidosti kotimainen katsastusyritys Jyväskylässä, Suolahdessa ja Karstulassa

– tuo menopelisi Veikon Katsastukseen!

Veikon katsastus on Suomen ensimmäisen katsastusyrittäjän, Veikko Rajalan, perustama uusi katsastusyritys. Ensimmäinen toimipiste avattiin Jyväskylään Kuormaajantielle vuonna 2012 ja vuosina 2017-2018 avattiin toimipisteet Suolahteen, Karstulaan ja Jyväskylän Vaajakoskentielle. Veikko itse siirtyi yrityksen taustajoukkoihin vuonna 2017 ja vetovastuun ottivat Veikon poika Juuso Rajala sekä yrityksen ensimmäinen työntekijä Antti Hägg. 

Yrityksen periaatteisiin on alusta asti kuulunut laadukas ja asiakaslähtöinen palvelukokonaisuus. Tarjoammekin asiakkaillemme monipuoliset katsastuspalvelut. Katsastamme niin autot, mopot kuin perävaunut ja Karstulassa sekä Jyväskylän Kuormaajantiellä myös kuorma-autot kokemuksen tuomalla varmuudella antaen sinulle aina luotettavan ja totuudenmukaisen kuvan menopelisi kunnosta. Ota yhteyttä ja varaa aika katsastukseen!

katsastusasema jyväskylä

Kattavat katsastuspalvelut 

Liikutpa sitten mopolla, mönkijällä, henkilö- tai pakettiautolla, tarjoamme sinulle laadukkaat katsastuspalvelut niin Jyväskylässä, Suolahdessa kuin Karstulassakin. Jyväskylässä Kuormaajantiellä teemme myös määräaikaskatsastukset raskaaseen kalustoon ja Karstulan palveluihin kuuluvat raskaalla puolella määräaikaiskatsastusten lisäksi myös erikoiskatsastukset. Katsastuksen ohella meiltä onnistuvat myös rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset. Katsastusasemalla sinua palvelee kokenut, osaava ja ystävällinen henkilökunta, joka hoitaa katsastukset ja muut palvelut sujuvasti ilman peukaloiden pyörittelyä.

Luotettava katsastus alan ammattilaisilta − varaa aika!

Varaa aika katsastukseen kätevän nettiajanvarauksemme kautta. Voit myös aina soittaa, lähettää meille sähköpostia tai hurauttaa suoraan katsastusaseman pihaan; mikä sinulle vain on helpointa. Olemme kotimainen, reilusti palveleva katsastusasema Jyväskylässä, Suolahdessa ja Karstulassa − tervetuloa!

Ajankohtaista

24.6.2019

Jyväskylän kesän poikkeavat aukioloajat

Jyväskylän kesän poikkeavat aukioloajat Vaajakoskentie: katsastus ja rekisteröintipalvelut: 1.7 - 1.8.2019   9:00 - 17:00 2.8.2019 8:30 - 16:00 7.8 - 9.8.2019  9:00... Lue lisää »
27.12.2018

Poikkeusaukioloajat 31.12.2018

Maanantaina 31.12.2018 Jyväskylän ja Karstulan toimipisteet ovat poikkeuksellisesti avoinna 9.00-15.00 ja Suolahden asema on suljettu. Veikon Katsastus Oy toivottaa hyvää uutta vuotta! Lue lisää »
4.10.2018

Vaajakoskentien toimipiste on avattu!

On taas aika juhlia, sillä Veikon Katsastus Oy löytyy Jyväskylässänyt myös osoitteesta Vaajakoskentie 78! Uuden toimipisteen avajaisjuhlia vietetään 8.-12.10, mutta... Lue lisää »